Ποτέ ξανά, διαπλοκή-διαφθορά !

φλεμμα

 

Προσπαθώ να ισορροπήσω, να μείνω ψύχραιμη. Πρσπαθώ να μετρήσω τα σκάνδαλα που έχουν βγει στη φόρα με όλα αυτά τα κουκλάκια, τα καθίκια, τους παρατρεχάμενους, τους κουμανταδόρους και σουλατσαδόρους και να τα βάλω στη ζυγαριά. Κι απ΄την άλλη να βάλω τον εικονικό πνιγμό, τις μαζώξεις στο Σύνταγμα, τις απολύσεις τις αυτοκτονίες, την αλληλεγγύη μας και την τόσο απλόχερη προσφορά στο προσφυγικό, την αγωνία μας, to ‪#‎thisisacoup‬, τα δάνεια, τις εισπραχτικές κάθε μεσημέρι στο τηλέφωνο, τους ανέργους, το παιδί που είναι έξω και δεν ξέρω πότε θα γυρίσει και δεν μπορώ. Δεν μπορώ.
Και δε θέλω να μείνω ψύχραιμη, ούτε να τα ξεχάσω. Θέλω τα λεφτά πίσω στο ταμείο κι όλους αυτούς διαπομπευμένους όπως διαπόμπευαν από το 2009 έναν ολόκληρο λαό. Και θέλω να θυμηθώ και να θυμίσω. ΄Οτι αυτό ήθελαν απ΄την αρχή. ΄Οχι μόνο να μην υπάρχει Αριστερά στην Κυβέρνηση στην Ελλάδα. Αλλά να μην βγουν όλα αυτά, όπως είπαν και χτες στις ομιλίες. Να μη βγουν οι βρωμιές.

Κι έχουν το θράσος να ουρλιάζουν σήμερα για τον κόφτη.

Κι ένας λαός, πεινασμένος, λιθοβολημένος και απελπισμένος τους διέψευδε, τραγουδούσε, σήκωνε το ανάστημά του και προχώραγε με νύχια και με δόντια μπροστά. Με αυταπάρνηση. Ας χειροκροτηθούμε κι ας βάλουμε όλη αυτή τη σαπίλα στο περιθώριο για πάντα. Ποτέ ξανά όμως.

Υ.Γ. Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος σιωπά. Σιωπά.

 

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s